• css image gallery

DOOLAARD START ASSEMBLAGE VAN LICHTGEWICHT LAADBAKKEN

Sinds begin april bouwt Doolaard Bedrijfswagens laadbakken op de Renault Master chassis-cabine. Door een samenwerking aan te gaan met Just Drive houden wij nu het gehele proces van verkoop tot uiteindelijke levering in eigen hand. Dit levert aanzienlijke voordelen op voor u als klant. De chassis-cabines hebben we altijd op voorraad staan en met het zelf opbouwen kunnen we aanzienlijke tijdswinst maken zodat we snel kunnen leveren aan de klant. Daarnaast kunnen de efficiëntie van de opbouw maximaliseren, waarbij we direct bij de opbouw al rekening houden met de klant specifieke opties in de nabouw.


We hebben hierbij gekozen voor een samenwerking met Just Drive. Just Drive levert de carrosserieën voor de Master chassis in bouwpakket, die door ons in Hoogvliet-Rotterdam direct op het chassis geassembleerd worden. De laadbakken zijn ultralicht, waardoor er een maximaal laadvermogen behaald kan worden. De laadbakken zijn verder bijzonder robuust, bieden veel keuzemogelijkheden en zien er modern uit. De boxen zijn verkrijgbaar in 4.20m en 4.40m inwendig, zijn standaard voorzien van een lichtdoorlatend dak en zijn afgewerkt met lat-om-lat betimmering. Echter kan er verder nog veel klant specifiek voor u gemaakt worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een laadklep, camerasystemen, dubbele achterdeuren, een zijdeur en diverse ladingrails. De laadbak in uw eigen kleur is uiteraard ook mogelijk.


Daarnaast zijn de laadbakken ook nog eens zeer reparatie vriendelijk. Alle componenten, waaronder de wanden, zijn snel uitwisselbaar. Dit beperkt de stilstand bij schade tot een minimum. De reparatie kan nu ook bij ons in de werkplaats plaatsvinden, wat weer uitstekend in ons one-stop-shop concept past. In onze visie is alles erop gericht om stilstand van uw voertuig te minimaliseren en te verkorten. Zo bieden ze ook voor uw laadbak de complete nazorg in het aftersales traject, oftewel "one-stop" zoals "one-stop" bedoeld is.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze laadbakken? Neem contact op via 010 2 313 313.

CONTACT


Heeft u interesse in de Renault Master of een van onze andere modellen? Wij geven u graag meer informatie.

Neem direct contact op via 010 - 2 313 313 of laat uw gegevens achter.


 Contact