• css image gallery

NIEUW: CAMERASYSTEMEN BIJ DOOLAARD

Camerasystemen hebben bewezen de veiligheid te verhogen en het risico op schades verkleinen. Met het drukke verkeer en goederen die steeds sneller geleverd moeten worden is een paaltje helaas zo geraakt. 

Hierbij laten we u dan ook graag kennis maken met onze MAGMA camerasystemen, waarvan we recent dealer zijn geworden. We hebben gekozen voor MAGMA door hun kwalitatief hoogstaande producten en ook door hun brede lijn aan camera-oplossingen. Daarnaast zijn de producten gemakkelijk te monteren waardoor de kosten beperkt zijn. Dat is snel terugverdiend!


PRODUCTEN

Van de camera's zijn vele varianten verkrijgbaar, die op verschillende wijzen te monteren zijn. Oftewel, voor iedere bedrijfsauto is er een camera-oplossing mogelijk!

  • camera in de kentekenplaathouder
  • dode hoek camera 
  • in het derde remlicht van de Renault Master en de Renault Trafic
  • bovenop de achterkant van de auto 
  • onder de auto
  • in de voorbumper


IS EEN APARTE MONITOR ALTIJD NODIG?

Nee, de camera's kunnen op verschillende manieren worden aangesloten. Zo zijn de camera's aan te sluiten op een onafhankelijke monitor, maar ook op bijvoorbeeld het MEDIANAV touchscreen - systeem. Dit Media Nav - systeem wordt op dit moment in de Renault Master geleverd. Ook zijn de camera's geschikt voor het RLink - systeem van bijvoorbeeld de Renault Kangoo en Renault Trafic. Op deze manier heb je dus geen apart beeldscherm nodig op het dashboard. 

MONITOR
Als er geen systeem in uw bedrijfsauto zit dat gekoppeld kan worden aan de camera's, kan er gekozen worden voor verschillende monitoren. Zoals zichtbaar is op de afbeelding, zijn de monitoren geschikt om beelden van meerdere camera's tegelijk weer te geven. Hierdoor kunt u de hele omgeving van de bestelauto of truck weergeven op de monitor. Er kan hierbij gekozen worden uit een 4.3, 5of 7 inch scherm.

DEMONSTRATIE
We hebben een demonstratiezuil staan in Hoogvliet-Rotterdam, waar u de verschillende camera-oplossingen zelf kunt bekijken. Uiteraard kunnen we u adviseren over het soort camera dat voor uw bedrijfswagen het meest geschikt is. 


CONTACT


Heeft u interesse in onze camerasystemen en wat voor uw bedrijfsauto de mogelijkheden zijn? Wij geven u graag meer informatie.

Neem direct contact op via 010 - 2 313 313 of laat uw gegevens achter.


 Contact